Hoe werken wij?

Als u heeft besloten om aan de slag te gaan met energiebesparing, dan kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dat kan met het contactformulier, waarop u ook meteen kunt aangeven waarmee u aan de slag wilt. Wilt u eerst een advies? Of weet u al wat u wilt? Dan kunt u aangeven aan welke maatregelen u denkt. Het secretariaat neemt dan contact met u op en gezamenlijk nemen we verdere stappen. In ieder geval bekijken we samen met u uw energielabel. Want na afloop van de aanpassingen zorgen we kosteloos voor een definitief energielabel.

Binnen de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest zitten onafhankelijk adviseurs, die u kunnen helpen met een professioneel advies. Via het Energieloket Soest (kies optie ‘Energiescan’) kunt u gebruikmaken van een flinke subsidie, waardoor zo’n advies u maar € 49,50 kost. Dat onafhankelijke advies zet op een rij welke maatregelen in uw huis zinvol zijn en hoe de kosten zich verhouden tot de baten. Met dat advies kunt vervolgens terecht bij de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest. We bekijken samen met u welke bedrijven u verder kunnen helpen en zorgen voor offertes als u dat wilt.

Als de opdracht of opdrachten zijn uitgevoerd, dan kunt u gebruik maken van de diensten van de adviseurs. Zij zorgen in ieder geval kosteloos voor een definitief Energielabel. Maar zij kunnen u ook helpen met het nalopen van de opdracht. Is die goed uitgevoerd, of moeten er nog aanpassingen worden gedaan? Mocht u zelf vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd terecht bij het secretariaat. Want de deelnemers aan de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest willen tevreden klanten. Dus als u niet tevreden bent, dan zijn wij het ook niet. Niet voor niets hebben we gekozen voor de slogan “Vakmanschap dichtbij”. We zullen er steeds alles aan doen om goed werk te leveren. Daar mag u op rekenen. Want als we u tegenkomen in één van de mooie Soester winkels, dan willen we u recht in de ogen kunnen kijken.

Als u ervoor kiest om verder te gaan met de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest, dan wordt door het secretariaat contact gelegd met het bedrijf dat het beste past bij uw vraag. Als het alleen om dubbel glas gaat, komt het glasbedrijf, als het om een hele verbouwing gaat één van de bouwbedrijven. Dit bedrijf maakt een afspraak met u en neemt het advies met u door. Van hem krijgt u een offerte. Als blijkt dat er toch nog meer kan in uw huis, dan zorgt deze contactpersoon ervoor dat ook daarvoor een offerte komt. U heeft dus maar met één contactpersoon te maken. Ook tijdens de uitvoering.