Wat kost energiebesparen?

De Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest kan u helpen als u uw huis klaar wilt maken voor de toekomst. Comfortabel en energiezuinig. Maar als u dat wilt, wilt u ook graag weten wat dat kost en wat het oplevert. Als u kiest voor de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest, dan mag u ervan uitgaan dat we u goed zullen helpen voor een faire prijs. Daarvoor ontvangt u een heldere offerte, die specifiek op maat is voor uw huis.

Maar voordat u zover bent, wilt u misschien alvast een idee hebben over kosten en baten. We streven ernaar om binnenkort een eigen overzicht te presenteren, dat u inzicht geeft in de kosten en opbrengsten per maatregel. Nu hebben wij dat nog niet. Maar MilieuCentraal wel. Zij zeggen over zichzelf: 

“Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal onderscheidt zich met onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie. Nuchter over het milieu en niet gebonden aan commerciële belangen. Met het realisme dat consumenten naast groen ook geld, tijd, gemak en comfort belangrijk vinden.”

Zij maakten een informatieve “infographic”, waarop u in één oogopslag kunt zien wat energie besparende maatregelen kosten en opleveren voor een gemiddelde eengezinswoning. Dat geeft een eerste indruk. Die bieden we u aan, zodat u weet waaraan u begint.

 

  • Wilt u weten wat er mogelijk is aan energiebesparende maatregelen?
    Kijk dan eens bij het interactieve energiehuis van Vereniging Eigen Huis.