De uitdaging

In Nederland werken overheid, bedrijven en burgerse samen aan een Klimaatakkoord. Afspraken over een gezamenlijke inspanning om de uitstoot van CO2 terug te dringen door energie te besparen en over te schakelen naar hernieuwbare energiebronnen. In de gemeente Soest is dat vertaald naar een Programma Energietransitie Soest 2020-2025. Daarin werken de gemeente Soest, burgerinitiatief Energie Actief Soest en Soester Zakenkring samen. 

Het idee

Het idee voor een Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest ontstond in 2016 binnen het toenmalig ‘Bedrijven Platform Duurzaamheid‘, dat nu is ondergebracht bij de Soester Zakenkring. Met het landelijk Klimaatakkoord en de voortdurende campagne van Energie actief Soest ontstond voor Soester bedrijven de kans om met een aanbod te komen dat interessant is voor inwoners van Soest die hun huis energiezuiniger en comfortabeler willen maken. Ook Energie Actief Soest vond dat een goed idee, want als een huiseigenaar één keer heeft besloten om zijn huis energiezuinig te maken, is het mooi als er (ook) een lokaal aanbod is. 

Duurzame vakmensen dichtbij

Onderstaande ondernemers hebben de handen ineen geslagen. Vakmensen, met ieder zijn eigen duurzaamheidsverhaal. Die vindt u door op hun logo te klikken.

logo adviesburo 2 logo APK voor Vastgoedlogo_bouw_DENKAATlogologo RZ techniek klein logo Van Edelogo-yellow-bee

  

  

Het resultaat: een gezamenlijk aanbod

De Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest kan u een compleet aanbod doen om uw huis klaar te maken voor de toekomst. Een comfortabel en energiezuinig huis. We kunnen u van Advies tot (na)Zorg helpen. Zo nemen we de zorgen bij u weg. 

Op de pagina “Hoe werken wij?” beschrijven we hoe dat gaat. En als u andere vragen heeft, dan kun u altijd bij ons terecht via ons contactformulier.