Lokale experts in zonne-energie projecten

voor de zakelijke markt

Elk half uur geeft de zon genoeg energie om alle mensen op aarde voor een volledig jaar van stroom te voorzien.
Zonnepanelen zetten dit potentieel om in bruikbare elektrische energie waarmee u minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. Onze experts willen samen met u kijken naar de mogelijkheden van uw organisatie om de overstap naar zonne-energie te maken.

Eviax uw partner voor zonne-energie

Onze experts willen samen met u kijken naar de mogelijkheden van uw organisatie om de overstap naar zonne-energie te maken. Vragen zoals “Wat moet er gebeuren?”, “Wat kost het?”, “Wat levert het op?”, “Krijg ik subsidie?” en “Wie gaat het voor mij doen?” worden beantwoord na adviesgesprekken waardoor u klaar bent voor de toekomst en uw steentje bijdraagt aan een beter milieu.Met meer dan 25 jaar ervaring in de productie en import vanuit Azië verzorgt Eviax de distributie van materialen voor de zonne-energie branche. Vanuit ons energieneutrale pand willen wij regionale bedrijven het goede voorbeeld geven om samen te werken aan een verbeterd leefklimaat.

Welkom in ons pand!

U bent van harte welkom op de Centurionbaan 210 in Soesterberg om van ons advies te krijgen over het verduurzamen van uw organisatie.

Lees ook ons duurzaamheidsverhaal!

Centurionbaan 210 | 3769 AV, Soesterberg | 033 – 422 15 94 | [email protected] | www.eviax.nl