Dit is een checklist van de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest. Met deze checklist kunt u heel snel vaststellen of het zin heeft contact met ons op te nemen. Als u bij één of meer van de vragen over energiebesparende maatregelen ‘nee’ of ‘weet niet’ in moet vullen, dan is dat zeker het geval.

Als u de checklist vervolgens naar ons opstuurt met de knop ‘checklist versturen’, dan zullen wij de uitkomsten bekijken. Als we denken dat dat zin heeft, nemen we contact met u op om te bespreken of een energieadvies wat voor u is. Wij kunnen voor u regelen dat u voor € 49,50 zo’n onafhankelijk advies kunt krijgen. U weet dan waar kansen zitten in uw huis om aan de slag te gaan met energiebesparing. Daarna heeft u uw handen weer vrij om te beslissen of u met ons verder wilt, of zelf verder stappen wilt zetten. 

Als we denken dat u meer baat heeft bij een specifiek advies, bijvoorbeeld om uw dak te isoleren, dan zullen we dat ook aan u laten weten. In dat geval zal iemand bij u langs kunnen komen, die u kan vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn.

 • als u wilt weten wat u in uw huis allemaal kunt doen, klik dan hier,
 • als u een idee wilt van wat energiebesparing kost en oplevert, klik dan hier.
 • als u zelf een specifieke vraag heeft over energiebesparende maatregelen, klik dan hier.

 

 

  Contactgegevens:

  Voornaam

  Achternaam

  Straat en huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Om na te kunnen gaan of energiebesparing in uw huis loont, willen we graag weten wat er in uw huis al is gebeurd. Daarover volgen nu een aantal vragen.

  Zijn de spouwmuren van uw huis geïsoleerd?

  JaNeeWeet niet

  Is het dak van uw huis geïsoleerd?

  JaNeeWeet niet

  Zijn de vloeren van uw huis geïsoleerd?

  JaNeeWeet niet

  Is uw huis voorzien van dubbel glas?

  Ja, mijn hele huisAlleen de benedenverdiepingAlleen de bovenverdiepingNeeWeet ik niet

  Maakt u in uw huis gebruik van LED verlichting?

  JaZoveel mogelijkHier en daarNee, want ik vind het niet mooiNee, want ik vind het gedoe

  Heeft u in uw huis een Hoog Rendement Verwarmingsketel (HR ketel)?

  JaNeeWeet niet

  Heeft u wel eens nagedacht over het aanschaffen van zonnepanelen?

  Ja en ik heb ze al op dakJaNee

  Als u nadenkt over zonnepanelen, maar nog niet heeft besloten tot de aanschaf, wat houdt u dan tegen?

  Ik heb geen idee hoe ik moet beginnenIk weet niet waar ik op moet lettenEr is teveel aanbod, ik kom er niet uitIk heb het uitgezocht, maar het loont nietHet komt er gewoon niet vanNiet van toepassing. Ik heb al zonnepanelen

  Dit is een checklist van de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest. Als u deze checklist instuurt, weet u dat uw antwoorden bij ons terecht komen. Wij gaan ervan uit, dat u met het insturen van de checklist toestemming verleent om naar aanleiding van de uitkomsten contact met u op te nemen.