Maatadvies

In de wijk Klaarwater hebben we drie woningtypes beschreven. U krijgt inzicht in kosten en baten van verduurzamingsmaatregelen voor elk van die woningtypes. Het is echter geen maatadvies voor uw woning. Iedere woning is verschillend. Verschillend door eventuele verbouwingen en/of door al getroffen maatregelen. Maar ook verschillend door specifieke wensen van bewoners.

Als u op basis van onze voorstellen serieus overweegt om maatregelen te nemen, dan is er dus nog een vervolgstap nodig.

  • U overweegt meerdere maatregelen of u twijfelt tussen verschillende maatregelen. In dat geval adviseren we u om gebruik te maken van de betaalbare energiescan (€49,50), die wordt aangeboden op het Energieloket van Soest.  Als u vervolgens besluit alsnog in te gaan op ons aanbod, dan zullen we die € 49,50 in mindering brengen op de eindfactuur.
  • U overweegt één maatregel. In dat geval kunt u met ons adviesformulier advies aanvragen. De ondernemer, die die maatregel bij u kan uitvoeren komt dan bij u langs voor een ‘opname’, waarna u een definitieve offerte krijgt. U mag erop rekenen, dat die definitieve offerte niet veel zal afwijken van de prijs die u in ons voorstel heeft aangetroffen, behalve als u een grote verbouwing heeft gedaan.

Wie kan wat?

Isolatiemaatregelen:

Wie kan wat?

Installatiemaatregelen/opwekking:

Een groen dak: